No pain all gain – HydraFacial

Kaikilla on varmasti muistikuva kosmetologikäynnistä, jossa ihonpuhdistusvaiheessa ihoa puristellaan metallisen raudan avulla? Rauta tekee kipeää ja hoidon jälkeen nenä punoittaa loppuillan. Mietit ehkä, että et enää ikinä mene uudelleen kasvohoitoon? Minulle on käynyt näin enkä edelleenkään edes itse innostu komedoraudan käytöstä kun teen asiakkailleni ihonpuhdistusta. Raudan käyttö on hidasta ja tehotonta.

HydraFacialin ansiosta kivuliaat ihonpuhdistukset komedoraudan avulla ovat historiaa. HydraFacial on laitehoito, joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, poistaa musta- ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Hoito kestää vain 30 minuuttia ja on siis täysin kivuton! Vastaavanlaista ihonhoitomenetelmää ei ole olemassa, koska teknologia on patentoitu. Ilokseni olen saanut työssäni käyttöön tämän huippulaitteen. 

HydraFacial -hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös vartalon ihoa voidaan hoitaa. Erinomaisesti hoito sopii esimerkiksi rasvaiselle/tukkoiselle iholle, akneiholle, kuivalle iholle, hienoihin juonteisiin ja ryppyihin, elottomalle/samealle iholle tai epätasaisella iholle. Hoito on myös loistava valinta puhdistusta vaativalle nuorelle iholle, koska hoito on nopea ja kivuton. HydraFacial on myös miesten suosikki tehokkuutensa ja nopeutensa vuoksi. Hoidon tuloksista ennen ja jälkeen -kuvia pääset katsomaan täältä

Ennen hoitoa saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka avulla kartoitetaan taustaa ja toiveita. Vaikka hoito sopii kaikille ihotyypeille, hoidon tekijän vastuulla on huomioida hoidon mahdolliset vasta-aiheet, voimakkuus ja ihotyyppi. Varmistathan siis aina hoitoon mennessäsi, että hoidon tekijä on kouluttautunut ja tietoinen siitä, mitä tekee. Esimerkiksi liian voimakkaalla käsittelyllä voidaan saada ihoon aikaiseksi negatiivisia vaikutuksia. Varmistathan myös että hoitolassa työskennellään hygieenisesti, laite on siisti ja hoitokärjet vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. 

LRG_DSC02229.JPG

HOITOVAIHEET:

1. Puhdistus ja kuorinta

Iho alkupuhdistetaan eli iholta pestään puhdistusaineen avulla meikki ja lika ihon pinnalta pois. Tämän jälkeen iho kuoritaan hoitopään ja kuorivan hoitoseerumin avulla.  Iho ”valmistellaan” seuraavaa hoitovaihetta varten. Jos iho on kovin tukkoinen ja likainen, voidaan tehostaa kuorintaa GlySal -happokuorinnalla.

2. Ihohuokosten tyhjennys /syväpuhdistus

Ihohuokoset ja ihon pinta tyhjennetään kevyen imun avulla liasta ja talista. Samanaikaisesti hoitopäästä syötetään iholle talia pehmentävää ainetta. Tämä vaihe on se, mikä korvaa komedoraudan ja on täysin kivuton. Ihon pinnalta ja huokoisista irtoava lika ja tali menee erilliseen ”jätesäiliöön”, jonka sisällön voi hoidon jälkeen itse nähdä, jos uskaltaa katsoa. Iholta irronneen lian määrä voi yllättää. Tämä todella konkretisoi sen, kuinka paljon likaa ihon pinnalta ja huokoisista irtoaa ja kuinka tarpeellista ihon tehohoito säännöllisesti on.  

3. Tehoaineiden imeyttäminen

Iholle imeytetään hoitopään avulla tärkeitä antioksidantteja ja peptidejä. Liuos sisältää muun muassa ihoa kosteuttavaa hyauronihappoa ja ihoa suojaavaa hevoskastanjauutetta. Ihotyypin mukaisesti voidaan myös tehostaa hoitoa esimerkiksi Anti-Age seerumilla, joka siloittaa juonteita. Tehoaineet jäävät hoidon jälkeen iholle vaikuttamaan useiden päivien ajaksi. 

LRG_DSC01883.jpeg

Iho tuntuu välittömästi hoidon jälkeen hengittävältä ja puhtaalta ja näyttää hehkuvalta. On kuitenkin erittäin tärkeää muistaa, että ihmeitä ei saada aikaan yhden hoitokerran avulla. Alkuun iho voi reagoida hoitoon hyvinkin voimakkaasti, mikä johtuu yleensä siitä, että iho alkaa uudistamaan ja puhdistamaan itseään vielä hoidon jälkeenkin. Iho voi tuntua kuivalta, jopa hilseilevältä ja epäpuhtauksia nousta ihon pintaan. Itse muistutan näistä reaktioista asiakasta AINA, jotta ihon tapa reagoida ei yllätä tai harmistuta kotona jälkeen päin. 

Parhaiten ihoa niin sanotun alkushokin jälkeen auttavat kunnossa oleva kotihoito sekä uusi HydraFacial -hoito noin 2-4 viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Jälkihoito-ohjeet ovat aina yksilölliset, joten muistathan pitää huolen siitä, että saat hoidon jälkeen selkeät ohjeet jatkoista. Jos jokin jää mietityttämään, kysy. Kun nämä asiat ovat kunnossa, saadaan aikaan upeita tuloksia! 

Hoidon jälkeen on suositeltavaa välttää hikoilua 24h ajan. Meikin levittämistä iholle suosittelen myös aina välttämään hoitopäivänä (silmämeikin voi pitää), jos käytössä ei ole 100% mineraalimeikki. Aurinkosuoja iholla on välttämätön. Muutoin normaalien arkirutiinien pariin voi palata välittömästi. Mahdollinen punoitus laskee iholta yleensä hyvin nopeasti. 

IMG_3879.JPG

BeAlive Health Clubin omistaja Johanna Muhonen on vannoutunut HydraFacial -fani. Hän on käynyt HydraFacial -hoidoissa säännöllisesti jo vuosia. 

Tule testaamaan hoitoa ja ihastu! Teen HydraFacial -hoitoja BeAlive Health Clubilla Töölössä. Ajan voit varata osoitteessa http://www.bealive.fi/ajanvaraus , josta näet myös hoitohinnastot. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, suosittelen valitsemaan hoidoista HydraFacial Clean & Hydrate -hoidon, jota tarpeen mukaan voidaan muokata Deep Clean hoidoksi.

Voit toki varata ajan myös soittamalla minulle numeroon p. 0400903247. Kerron myös mielelläni hoidosta lisää jos jokin jäi mietityttämään. Muistuttelen vielä, että hoitoon tullessasi saat käyttää upeaa saunaosastoamme veloituksetta ennen hoitoa. Jos haluat hoidosta vielä enemmän hemmottelevan, voit valita hoidon yhteyteen lisäpalveluna vaikkapa niska-hartiaseudun minihieronnan. Tiedossa siis tehokkaan ja tuloksellisen hoidon lisäksi kokonaisvaltainen ja rentouttava elämys!

IMG_3876.JPG
IMG_3877.JPG

Toivottavasti näemme,

-Emmi ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s