Maukkaat PESTO-MOZZARELLA-AURINKOKUIVATTUTOMAATTITÄYTTEISET KANATASKUT

Kaupallisessa yhteistyössä Naapurin maalaiskana ja Boksi.com 🐔

Mulle on esitetty toiveita siitä, että jakaisin enemmän täällä RUOKARESEPTEJÄ. Oon ollut yllättynyt siitä, koska en oo koskaan tykännyt ruoanlaitosta sen erityisemmin. Yleensä kuitenkin haluan valmistaa ruokani itse, jotta varmistun siitä, että syömäni ruoka on hyvälaatuista. Mun kokkailuissa avainsanoja ovat HELPPOUS ja NOPEUS. Mä luulen, että aika moni teistä arvostaa samoja asioita arjen kokkailuissa. Lopusta löytyvä resepti edustaa juurikin näitä. Mä voin lyödä vetoa, että ruoat joita mä valmistan, osaat valmistaa säkin 😜

Terveellisesti syöminen väärinymmäretään usein. Se ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että sun syömien ruokien pitäisi olla mauttomia. Mun pitää tunnustaa, että mun ruokavalion kulmakivet olivat aikoinaan kuiva maustamaton kana ja kasvikset. En olisi IKINÄ valmis palaamaan siihen ruokavalioon. Mautonta ja tylsää. Kuinka monella on samoja muistoja tällaisesta ”fitnessruokavaliosta”? Kanasta tosin en luovu, koska siinä on paljon hyvää proteiinia ja vähän rasvaa. Huolehdin vain, että se on maukasta ja maustettu hyvin.

Naapurin maalaiskana edustaa sitä mitä mä arvostan: kotimaisuutta, laatua ja puhtautta. Ohuet PESTO kanafileet edustaa makua ja reseptiin lisätessä maustamisesta ei tarvitse erikseen huolehtia, koska niissä on valmiina hyvälaatuinen pintamauste. Mauste ei sisällä myöskään lisättyä sokeria, jota arvostan.

MAUKKAAT PESTO-MOZZARELLA-AURINKOKUIVATTUTOMAATTITÄYTTEISET KANATASKUT

1 pkt Naapurin maalaiskanan ohuita pesto pikkufileitä
1 pkt mozzarellaa
1/2 prk aurinkokuivattuja tomaatteja

Leikkaa kanafileisiin ohuet taskut.
Lisää taskuihin mozzarella- ja aurinkokuivattutomaattiviipale ja sulje tasku coktailtikulla. Paista fileitä pannulla n. 10min ajan. Nauti lisukkeena riisiä ja kasviksia.

#naapurinmaalaiskana #parastakanaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s