Maailman paras sokeriton suklaa-proteiinismoothie

Tiedättekö sen olon kun on vetänyt pussin irtokarkkeja ja seuraavana päivänä olo on vetelä ja saamaton. Mä tiedän, millaista on olla sokerikoukussa ja miltä tuntuu sokerikrapula 😱 Mä tiedän, koska tiedän millaiselta tuntuu olo kun ei sellaisia ole 🤗 Tottakai mä syön irtokarkkeja välillä, mut harvemmin tulee enää vedettyä niitä kuuluisia övereitä 😜

Eräs viisas mies Olli Posti antoi kerran ohjeen sokerista vierottautumiselle. Ohje meni näin: ”Ei luopumalla vaan lisäämällä”. Mun mielestä tää oli hieno neuvo! Positiivinen ajattelu auttaa meitä usein eteenpäin muutoksen tekemisessä ja parastahan Ollin neuvossa on se, että se on totta. Useat asiakkaani hämmästelevät esimerkiksi ruokavalion eteensä saadessaan sitä, kuinka paljon vuorokauden aikana SAA ja PITÄÄ syödä. Tai kuinka paljon parempi ja energisempi olo terveellisestä suklaasmoothiesta tulee suklaapatukan sijasta.

Kannustin teitä aiemmin lähtemään mukaan muutoksen matkaan, tekemällä yhden pienen muutoksen välipalojen suhteen. Teitkö sä sellaisen? Mennään tänään muutoksessa eteenpäin. Haluan, että sä hetken pohdit, paljonko sokeria ravintosi päivän aikana sisältää. Mitkä elintarvikkeet sisältävät eniten sokeria? Sisältävätkö ne lisättyä sokeria? Pohdinnan jälkeen, TEE YKSI PIENI VALINTA siitä, minkälaisen muutoksen aiot tehdä edetäksesi sokerittomampaa arkea. Arjessa mun ruokavalio ei sisällä valkoista sokeria juuri lainkaan tai tosi vähän. Valitsen aina kaupasta tuotteita, jotka eivät sisällä lisättyä sokeria. Mä oon jo tehnyt mun muutoksen siis asian suhteen.

Vaihtaisitko sä tänään suklaapatukan vaikkapa tähän super herkulliseen

SUKLAA- PROTEIINISMOOTHIEEN
1dl pakasteananaspaloja
1 dl puolukoita
1 banaani
Loraus kauramaitoa
25g @puhdistamo suklaaheraa
(1tl @puhdistamo ananas elektrolyyttijauhetta)

Sekoita ensin blenderissä hedelmät, marjat ja neste ja lisää sitten jauheet, jotta smoothiesta tulee kuohkeampi. Puhdistamon herat on mun suosikkeja, koska ne on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista. Ja esimerkiksi suklaahera on myös täysin makeuttamaton!

Kuvat: Lili Nissilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s