Toivepostaus: päivittäiset ihonhoitorutiinini

TEIDÄN TOIVEESTA kirjoittelen mun tämän hetkiset päivittäiset ihonhoitorutiinini. Ihan ensimmäisenä, oon ERITTÄIN tarkka siitä, miten kasvojeni ihoa hoidetaan. Oon aina ollut, mutta kosmetologin ammatin myötä vielä enemmän. Koen, että sisäisillä tekijöillä (elämäntavat: uni, ravitsemus, stressi ym.) on tietenkin isoin vaikutus myös siihen miten iho voi, mutta nyt haluan nostaa esille ainoastaan sen, miten sitä ulkoisesti hoidan.

Käytän ihon kotihoidossa yleensä aina medikaalisen tason tuotteita, jotka saavat aikaan (oikeasti) tuloksia. Käytössäni tällä hetkellä on Is Clinical -tuotesarja 💙

Suosittelen aina etukäteen lukemaan faktatietoa ihonhoitosarjasta. Kysy, hae tietoa netistä ja katso millaisia tuloksia ihonhoitosarjalla on saatu aikaiseksi. On helppo mennä harhaan tuotteiden valinnassa, koska esimerkiksi sosiaalinen media on pullollaan erilaisia ihonhoitosarjoja, joita vaikuttajat kanavillaan hehkuttavat. Mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi sinulle. Tää on tärkeä muistaa ☝🏻 Näin ollen siis myös nää mun ohjeet ei oo mitään kiveen lyötyjä faktoja, vaan asioita, jotka toimii mun iholle.

Mun rutiinit tällä hetkellä:

AAMUISIN:
Puhdistus: Cleansing Complex
Silmänympärysvoide: Eye Complex
Seerumi: GenexC Serum + Hydra Cool Serum
Kosteusvoide: Moisturising Complex

ILTAISIN:
Puhdistus: Cleansing Complex x2
Silmänympärysvoide: Eye Complex
Seerumi: Active Serum (+ Hydra Cool Serum tarpeen mukaan)
Kosteusvoide: Moisturising Complex

Cleansing Complex on ihon puhdistusgeeli, kasvovesi, mieto kuorinta ja tehokkaat antioksidantit yhdessä tuotteessa.

Eye Complex on silmänympärysaluetta suojaava voide ympäristön vaikuttimia vastaan, antioksidanttisuoja. Vähentää silmänalusten turvotusta ja kiinteyttää. Myös henkilöille joiden suurin ongelma on tummat silmänaluset.

GenexC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa jonka on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta, koska ne pystyvät vaikuttamaan geeneihin, jotka puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen, kosteutukseen, antioksidanttisuojaukseen ja ihon suojatoimintoihin.

Hydra-Cool serum on kosteuttava seerumi, joka rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja tarjoaa antioksidanttisuojaa.

Active Serum on yksi iS Clinicalin suosituimmista tuotteista, seerumi joka häivyttää välittömästi ja näkyvästi hiusjuonteita, ryppyjä, ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa, supistaa ihohuokosia, lisää kollageenisynteesiä ja taistelee aknea vastaan.

Moisturising Complex on monikäyttöinen, kevyt kosteusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille. Tehokas antioksidanttisuoja ja miellyttävä, kevyt vihreän teen tuoksu.

Suosittelen kyllä aina kääntymään ammattilaisen puoleen ihonhoitotuotteita valitessa (jos ei oo tietoa mitä iho tarvitsee). Huomioithan myös, että ihon tarpeet vaihtelee vuodenaikojen mukaan. En tee tällä hetkellä kosmetologin töitä, mutta voitas pitää vaikka ig live ihonhoidosta joku päivä? 😊 Pääsisitte esittämään kysymyksiä ihon hoidosta. Kiinnostaisko tällainen??

Täältä voit lukea lisää vielä ihon kotihoidosta, mikäli aihe kiinnostaa tai haluat päivitellä ihon kotihoitorutiinit kuntoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s