Emmi

Hei sinä ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan minuun. Olen Emmi, liikunta, -kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjä. Ammatiltani olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, personal trainer ja kosmetologi. 

Olen jo terveydenhoitajaopintojen aikana ollut vahvasti kiinnostunut ihmisten auttamisesta. Valmistuttuani terveydenhoitajaksi päädyin työskentelemään sairaanhoitajana ja huomasin nopeasti, että tulevaisuudessa haluan yhdistää työhöni intohimoni liikuntaa, ravitsemusta ja kauneudenhoitoa kohtaan. Muutama vuosi myöhemmin huomasin olevani tilanteessa, jossa saan tehdä juuri minulle tärkeää työtä, auttaa ihmisiä voimaan paremmin kokonaisvaltaisesti.

Työssäni tärkeitä arvoja ovat aito läsnäolo ja välittäminen asiakkaista. Työskentelen aina huolellisesti, laadukkaasti ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Minulle tärkeintä on, että asiakas on lopputulokseen tyytyväinen ja palaa luokseni uudelleen. Kouluttaudun säännöllisesti, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista palvelua. Tarjoan palveluja pääasiassa Helsingissä ja pk-seudulla.

PERSONAL TRAINER

Personal trainerina autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään itsestäsi uuden, hyvinvoivemman minän. Ennen kaikkea toivon, että saan sinut innostumaan liikkumisesta ja treenistä ja sen osaksi jokapäiväistä arkeasi. Liikkumisesta pitää ennen kaikkea tulla onnistumisen tunne ja hyvä olo. Uskon myös, että ei ole yhtä oikeaa tapaa liikkua. Jos kuntosalitreenaaminen ei ole sinun juttusi, etsitään tilalle juuri sinulle sopiva ja sinua innostava liikuntamuoto. Treenaamassa ei pidä olla aina ja siksi mottoni onkin: ”Hyvinvointia hauskanpidon keskellä”. Hyvinvoinnin ylläpitämisen keskelle tulee löytää balanssi, joka edesauttaa pysyvän elämäntapamuutoksen saavuttamisessa.

Valmentajana olen kannustava, mutta jämäkkä. Vahvuuteni on terveydenhoitajan ammattitutkinnon mukanaan tuoma kehon- ja anatomian tuntemus. Ymmärrän eri terveydentiloja ja osaan huomioida ne valmennuksessani. Haluan auttaa asiakkaitani parantamaan hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti. Oikeanlaisen, kullekin yksilöllisesti sopivan liikkumisen ja ravitsemuksen avulla edistetään terveyttä ja saadaan aikaan pysyviä tuloksia.

Ensitapaamisessa teen alkukartoituksen yleensä huolellisesti ja tavoitteidesi pohjalta harjoitteluohjelmasta tehdään juuri sinun näköinen. Olen tukenasi koko matkan ajan. Jos matkan varrella jokin tökkii tai harjoitusohjelma ei tunnu hyvältä, olen tukenasi ja muokkaamme ohjelmaa tarpeen mukaan. Saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jolla pystyt seuraamaan kehitystäsi ja löydät ohjelmat kätevästi.

Valmentajana kiinnitän paljon huomiota siihen, että treeni ja ruokavalio ovat asiakkaalle mieluisia ja treeni toteutetaan turvallisesti oikeaa tekniikkaa noudattaen. Työssäni olen laajakatseinen, sillä uskon, että ei ole yhtä oikeaa tapaa saavuttaa tavoitteita.

Ota yhteyttä ja annan minun auttaa sinua löytämään itsestäsi uusi, vahvempi sinä. Tarjoan personal trainer palveluja yksityisille henkilöille, ryhmille ja yrityksille. Lisätietoa löydät palvelut -osion alta.

KOSMETOLOGI

Kosmetologina olen ihosi asiantuntija. Haluan saada ihosi voimaan hyvin, sillä uskon, että hyvinvoiva ja terve iho vaikuttaa itsetuntoon vahvasti. On upeaa nähdä, kuinka parantamalla ihon kuntoa, saadaan asiakas voimaan paremmin. 

Tarjoan kosmetologipalveluja kaiken ikäisille, sekä naisille että miehille. Jos mietit, miten saisit ihosi voimaan paremmin tai haluat ylläpitää ihosi hyvää kuntoa, olen oikea henkilö auttamaan sinua. 

Lisätietoa löydät palvelut -osion alta.

KOULUTUS


Trainer4You, 05/2019
Personal Trainer

Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto (SKY-opisto), 12/2018
Kosmetologi

Tampereen ammattikorkeakoulu, 12/2013
Terveydenhoitaja

Tampereen ammattikorkeakoulu, 12/2013
Sairaanhoitaja

Loimaan lukio, 2009
Ylioppilas