Etävalmennus

Käytössäni on Syke Tribe -valmennusalusta, joka mahdollistaa valmennussuhteet myös etänä, missä ikinä asutkaan. Älä anna välimatkan tai vallitsevan maailman tilanteen olla este valmennussuhteellemme! Vaikka maailman tilanne on mikä on, voimme liikkua silti säännöllisesti ja pitää itsestämme huolta treenaamalla kotona, ulkona tai mahdollisuuksien mukaan kuntosalilla.

Vallitsevaa tilannetta ajatellen, olen luonut teille mahdollisuuden henkilökohtaiseen ETÄVALMENNUKSEEN kanssani! Jos tarvitset motivointia treenaamiseen niin tää on sulle!

HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS, 4 VIIKON PAKETTI

Sisältää: henkilökohtaisen treenisuunnitelman kotiin tai kuntosalille 4 viikoksi (ohjelmaa voi tietysti jatkaa 4 viikon jälkeen itsenäisesti).
Raportoinnin ja edistymisen seurannan, 4 etätapaamista (tapaaminen voi sisältää esimerkiksi treenitekniikoiden hiomista tai yhteisen treenin etäyhteydellä). Saat käyttöösi lisäksi mobiilisovelluksen, jolla pystyt seuraamaan kehitystäsi ja saat treeniohjelmat ja ohjeet itsellesi.

HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS, 1 KERTA

Sisältää: Treenin etäyhteyden välityksellä. Treeni suunnitellaan henkilökohtaisten toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

HENKILÖKOHTAINEN TREENIOHJELMA
Treeniohjelma suunnitellaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan Saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jolla pystyt seuraamaan kehitystäsi ja saat treeniohjelmat ja ohjeet itsellesi.

1x VALMIS KUNTOSALIOHJELMA
Koko kropalle, yläkropalle tai jaloille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ottamalla yhteyttä!