Ruokavalio-ohjaus

Treenit sujuu, mutta ruokavalio on mitä on. Kuulostaako tutulta? Olen joskus kuullut, että ruokavalion merkitys painonpudotuksessa on jopa 80%. Useiden kovaakin treenaavien ruokavalio on pielessä tai siihen ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Treenataan säännöllisesti, mutta tuloksia ei tule ja palautuminen on heikkoa. Sama pätee laihduttajilla. Syödään liian vähän, jolloin energiatasot ovat todella alhaiset, eikä treenaamiselle riitä energiaa. Treenit aloitetaan hirveällä draivilla, mutta into loppuu kun tuloksia ei tule. Pahimmassa tapauksessa sairastutaan pitkäksi aikaa flunssakierteeseen, jonka heikko ravitsemuskierre on saanut aikaan.

Dieettien ja nälkäkuurien sijaan kannustan kaikkia asiakkaita pysyvään elämäntapamuutokseen. Pienet muutokset ruokavaliossa voivat olla hyvinkin merkittäviä kehityksen ja tavoitteen saavuttamisen kannalta. Yleensä jo pelkkä keskustelu sen hetkisestä ruokavaliosta saa aikaan pieniä oivalluksia aikaan ja on askel eteenpäin elämäntapamuutoksessa. Jos haluat varmistaa, että ruokavaliosi on kunnossa ja tukee treenejäsi, suosittelen ainakin harkitsemaan ruokavalio-ohjausta treenien tueksi.

RUOKAVALIO-OHJAUS

Sisältää: toiveiden ja tavoitteiden mukaisen ruokavalion sekä 3kk seurannan. Tarpeen mukaan hyödynnämme ruokapäiväkirjaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ottamalla yhteyttä.