Vain parasta kasvoilleni – esittelyssä Fire & Ice kasvohoito

Olen erittäin tarkka siitä, miten kasvojeni ihoa hoidetaan. Kotihoidossa käytettävien tuotteiden tulee olla medikaalisen tason tuotteita, jotka saavat aikaan tuloksia. Sama pätee kasvohoitoihin.

Jos hoitolassa tehdyssä kasvohoidossa kosmetologi käyttää samoja tuotteita, joita voit ostaa hoidon jälkeen kotiin, voit miettiä, onko hoito todella niin tehokas jos samoilla tuotteilla voit hoitaa ihon kotona ilman, että kukaan on valvomassa ihon reaktiointia.

Kasvohoitoaikaa varatessa kannattaa miettiä, mihin on valmis laittamaan rahaa ja onko hoito todella hintansa arvoinen. Kauneudenhoitoala on kuin villi länsi. Hoitoja, tuotteita ja tekijöitä on moneen lähtöön. Asiakkaan on lähes mahdoton arvioida, mihin voi luottaa.

Processed with VSCO with hb1 preset

Kasvohoitoaikaa varatessasi, suosittelen tarkistamaan ainakin seuraavat asiat etukäteen:

Tekijän ammattitaitoisuus. Kosmetologin ammatti ei ole lainsuojattu, joten käytännössä kuka vain voi pistää puljun pystyyn ja alkaa pyörittämään kauneushoitolaa. Koulutusta ei vaadita ja harvoin sitä asiakkaat kasvohoitoon tullessa kysyvät tai kyseenalaistavat. En väitä, etteikö kouluttautumattomalla kosmetologilla voisi olla tietoa ja taitoa, mutta on kuitenkin tärkeää tietää tekeekö hoidon ammattilainen.

Käytössä oleva ihonhoitosarja. Lue etukäteen faktatietoa ihonhoitosarjasta. Kysy, hae tietoa netistä ja katso millaisia tuloksia ihonhoitosarjalla on saatu aikaiseksi. On helppo mennä harhaan tuotteiden valinnassa, koska esimerkiksi sosiaalinen media on pullollaan erilaisia ihonhoitosarjoja, joita vaikuttajat kanavillaan hehkuttavat. Mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi sinulle.

Esittelen teille ajoittain mun lempparikasvohoitoja. Kirjoittelin aiemmin HydraFacialista, joka on ehdottomasti yksi tehokkaimmista ihonpuhdistusksista, jonka tiedän. Jutun HydraFacial -hoidosta voit lukea täältä.

Haluan kertoa teille seuraavaksi iS Clinicalin Fire & Ice -kasvohoidosta, josta on tullut myös yksi mun lemppareista. Fire & Ice -hoito on kevyt, kemiallinen happokuorinta. Yleensä happohoito mielletään hoidoksi, jonka jälkeen kasvot punoittavat, eikä voi mennä ihmisten ilmoille muutamaan päivään. Fire & Ice hoito EI vaadi toipumisaikaa ja osittain myös siksi pidän siitä niin paljon. Heti hoidon jälkeen voi hikoilla ja meikata, ei tarvitse raivata kalenterista sellaista tilaa, että pitäisi esimerkiksi olla meikittä tai treenaamatta.

Hoitoa kutsutaan myös siksi ns. ”punaisen maton hoidoksi”, koska monet julkisuuden henkilöt käyvät hoidossa ennen tärkeitä juhlia, gaaloja tai muita edustustehtäviä varten. Hoidon jälkeen kasvot ovat välittömästi edustuskunnossa, hehkuvat ja kirkkaat.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi tehdä myös raskaana oleville naisille. Ihon ongelmatilanteissa parhaat tulokset hoidosta saa aikaan käymällä hoidossa sarjahoitomaisesti 4-6 kerran sarjahoitona. Eniten sarjahoidosta hyötyy rasvainen tai tukkoinen iho, akne- tai aknearpiasiakkaat, pigmentoitunut iho, samea tai karhea iho sekä asiakkaat, joilla on laajentuneet/isot huokoset. Jos haluat kasvoille glown ja pikakaunistusta, kertahoito riittää. Ennen hoitoa varmistetaan tietenkin asiakkaalta vielä, ettei hoidolle ole esteitä.

Hoito kestää vain 30 minuuttia. Ensin kasvot pestään kasvojen puhdistusaineella meikistä ja liasta. Tämän jälkeen siirrytään hoidon ”fire” -osuuteen, jossa iholle levitetään ihanasti kanelille tuoksuva glykolihappo-valmiste. Glykolihapon lähteenä valmisteessa toimii sokeriruokouute. Lisäksi valmiste sisältää vihreää teetä, retinolia ja B3-vitamiinia (niacinamide). Kuorinnan tarkoitus on poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti, uudistaa ja tasoittaa ihoa, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa näkyviä pintajuonteita iholla. Happokuorinta kihelmöi kevyesti iholla, ei satu tai aiheuta kipua voimakkaasti.

Kuorinnan jälkeen iholle levitetään elvyttäjä hyaluronihapponaamio, joka on hoidon ”ice” -osuus. Pääraaka-aineina naamiossa toimivat hyaluronihappo, aloevera, vihreän teen, lakritsajuuren ja ruusunmarjan ja viinimarjan uutteet. Naamio kosteuttaa, virkistää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Tässä lopputulos hoidon jälkeen! Kasvot tuntuivat mielettömän pehmeiltä ja sileiltä! Glow kasvoilla kesti helposti seuraavaan päivään. Huom: kuvassa ei oo filtteriä!

Minulle hoito tehtiin tietenkin BeAlive Health Clubilla, jossa myös itse työskentelen ja teen hoitoja! BeAlivella voit yhdistää hoitoon myös HydraFacial -ihonpuhdistuksen (hoidon nimi on Bealive Special), mikäli ihosi kaipaa puhdistusta ja huokoset tyhjennystä. Aikoja pääsee varailemaan nettiajanvarauksen kautta täältä. Mikäli sun iho kaipaa hoitoa ja haluat varmistaa, että se voi hyvin läpi talven, ei muuta kuin aikaa varaamaan!

Loppuun mun on pakko vielä esitellä myös mun uus tuotesuosikki, Vita Liberatan Beauty Blur Sunless Glow kasvotuote, jonka sain kokeiluun yhteistyössä Love Beauty Oy:n kanssa. Tuote toimii mulla super hyvin, koska se päivettää kevyesti ja korvaa meikkivoiteen arkiaamuisin. Tästä on tullut mun ehdoton luottotuote.

Kiinnostaako teitä ihonhoitojutut ja lukea lisätietoa eri kasvohoidoista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s