Kuukausi viherjauhetta joka päivä – Millaisia vaikutuksia olen huomannut?

En oo oikein koskaan uskonut viherjauheisiin tai muihin superfoodeihin. Enemmänkin siihen, että kun syö monipuolisesti, se riittää. Puhdistamon myyjä sai kuitenkin houkuteltua mut ostamaan I Love Me -messuilta viherjauhetta. Oon siitä asti ottanut joka päivä tätä ja oon aivan innoissani siitä, minkälaisia vaikutuksia jauhe on saanut aikaan!

Hiusten kasvu

Ensimmäisen parin viikon aikana ihmettelin, kun hiukset rasvoittuivat normaalia enemmän. En tajunnut aluksi, että syy voisi olla viherjauheessa, mutta tietysti se on näin, kun jauhe puhdistaa elimistöä. Nyt rasvoittumistilanne on rauhoittunut ja hiukset voi hyvin. Normaalisti käyn kampaajalla noin 2kk välein, mutta nyt hiusten kaavu on ollut selkeästi nopeampaa.

Kynsien kasvu

Mulla on ollut aina ongelmia kynsien kasvun suhteen. Ne on ollut todella lohkeilevat ja hauraat, mutta nyt kuitenkin selkeästi vahvistuneet, eivätkä katkea niin helposti. Myös pituutta on tullut lisää.

Iho ja ripset

Ekalla viikolla viherjauheen aloittamisesta mulle tuli leukaan kolme isoa, tulehtunutta finniä. En osaa sanoa onko viherjauhe aiheuttanut ihon reagoinnin, mutta normaalisti leuka ei oo mulle tyypillinen paikka epäpuhtauksille. Ne olivat myös epätyypillisen isoja ja kipeitä. Veikkaan, että puhdistumisreaktio sai aikaan ihon reagoinnin.

Lisäksi musta tuntuu, että iho on ollut normaalia kirkkaampi. Ja mun ripset! Nehän on entuudestaan jo olleet pitkät, mutta nyt oon saanut useampaan otteeseen palautetta myös ystäviltä, että mitä mun ripsille on tapahtunut, kun ne on noin pitkät.

Suolisto

En oo toistaiseksi huomannut isompia vaikutuksia suoliston toiminnassa, mutta jos mietin tarkkaan niin ehkäpä ei ole ollut niin turvonnut olo kuin normaalisti. Tähän voi tietysti vaikuttaa moni asia.

Vireystila

Olin viime viikon kipeänä, joten on vaikea arvioida, millaisia vaikutuksia jauheella on ollut vireystilaan. Katsotaan, millaisella vireystilalle mennään pimeä marraskuu loppuun.

Mulla on ollut käytössä nimenomaan tää Puhdistamon Premium -viherjauhe, jonka valitsin alunperin sen maun takia. Tuotteeseen on lisätty piparminttua, mikä tekee mausta miedomman, ei niin ruohoisen. Sain myös maistaa messuilla tätä ennen ostoa. Lisäksi tuotteessa on maitohappobakteeria, eli tukee suoliston hyvinvointia. Aloitin tuotteen käytön pienemmällä annoksella, noin 1/2 tl, koska liian isoilla määrillä aloittaminen voi saada vatsan sekaisin.

Nyt otan viherjauhetta seuraavanlaisesti:

2 dl kylmää vettä

1/4 dl sitruunamehua

1 tl Puhdistamon Premium viherjauhetta

Nostan viherjauheen määrää pikkuhiljaa, kuitenkin maksimissaan 1 rkl.

Tuote sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chlorellaa, piparminttua, pinaattia, nokkosta, moringaa ja Lactospore® -maitohappobakteeria.

Onko sulla kokemuksia viherjauheiden käytöstä? Millaisia vaikutuksia oot huomannut? Mikä on sun lemppari viherjauhe? Ois todella mielenkiintoista kuulla kokemuksia 🙂

/Emmi

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Kuukausi viherjauhetta joka päivä – Millaisia vaikutuksia olen huomannut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s