Hiusteni salaisuuksia – 3 tärppiä

Oon saanut viimeaikoina epätavallisen paljon kommenttia siitä, kuinka paljon hiukseni ovat kasvaneet pituutta ja paksuutta entisestään. Olette kyselleet, miten ihmeessä hiukseni ovat niin hyvässä kunnossa, joten aloin ajattelemaan asiaa ja miettimään syitä.

LUOTTOKAMPAAJA

Oon oppinut kantapään kautta, että kampaaja-aikaa ei kannata varailla mihin tahansa. Hiukset meni kerran tosi pahaan kuntoon ja väristä tuli ihan kauhea. En oo super tarkka, mutta en valehtele jos sanon, että en voinut liikkua ihmisten ilmoilla silloin. Blondista väristä tuli oranssinkeltainen.. Tän opetuksen jälkeen oon oppinut, että jos hyvän löydän niin sitä en vaihda! Tällä hetkellä hiukset on paremmassa kunnossa kuin koskaan!

Mulla on tällä hetkellä tasan 2 paikkaa, johon varaan aikaa: Magnetic Head Spa (mun vakkari siellä ihana Henna, mutta oon käynyt myös muilla ja uskaltaisin luottaa paikassa keneen vain) ja Kampin QHair, sieltä Iira. Mä arvostan kampaajassa sitä, että kampaaja on se, joka sanoo mitä tehdään ja näkee heti mikä sulle sopii ja mitä sun hius tarvitsee.

HYVÄT HIUSTUOTTEET

Avainsana hiustuotteissa on laatu. Toki tuotteiden pitää sopia omalle hiukselle ja löytää oikeat tuotteet viikottaisiin hiusrutiineihin. Oon saanut tutustua Maria Nilan tuotteisiin ja niistä on tullut mun suosikkeja. Pesen niillä hiukset 2-3 kertaa viikossa. Oon oppinut, että ei tarvitse olla saman sarjan tuotteita shampoona ja hoitoaineena vaan voi valita hiusten tarpeita parhaiten palvelevat tuotteet. Lisäksi pesen noin kerran kahdessa viikossa hiukset Cutrinin Deep Clean shampoolla, joka poistaa likaa, muotoilutuotteiden jämiä ja kuollutta ihoa päänahasta asti tehokkaasti.

* tuotteet saatu Marsaana Communications

Hiusten pesun jälkeen levitän pyyhekuiviin hiuksiin hiusöljyä, josta mulla tällä hetkellä käytössä WeDon Natural Oil -hiusöljy. Hiusöljyn lisäksi levitän Olaplexin No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen, josta on muodostunut mulle must-have tuote. Tän yhdistelmän avulla hiuksista tulee kiiltävät ja sileät. Käytän muotoilurautaa tai suoritusrautaa 1-2 krt viikossa. Mitä vähemmän, sen parempi.

VITAMIINIT

Oon huomannut, että B12 -vitamiinista on ollut iso apu mulle hiusten ja kynsien kasvatuksessa. Varsinkin, jos syöt kasvisruokapainotteisesti niin tää kannattaa ottaa lisäravinteena purkista. Lisäksi otan päivittäin sinkin ja c-vitamiinin. Vitamiinisuositukset menee Puhdistamolle.

VIHERJAUHE

Kirjoitin aiemmin blogiin viherjauheen vaikutuksista kuukauden käytön jälkeen. Tekstin näet täältä. Edelleen on ällistynyt siitä, millaisia vaikutuksia jauheesta on tullut. Oon 100 -varma, että viherjauhe on kiihdyttänyt mun hiusten, kynsien ja ripsien kasvua. Suosittelen ainakin kokeilemaan, jos sulla on ongelmia hiusten tai kynsien kasvun suhteen.

Siinä tärkeimmät tärpit multa hiusten hyvinvoinnin parantamiseksi. Haluaisitko sä jakaa omasi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s